180 m2

Oppervlakte

1950

Bouwjaar

D

Energielabel

Wilt u graag in het bos wonen, met de steden Deventer en Zutphen onder handbereik? Dan is dit uw kans!

Dit prachtige landhuis aan de Olthoflaan 2 in Epse heeft een woon-oppervlakte van 180 m². De woning is gebouwd in 1952, en uitgebouwd met een bijkamer/slaapkamer/badkamer begin 2000. In 2016 is de woning volledig gerenoveerd. Het adres Olthoflaan 2 bevindt zich op 254 m van een bushalte, op 1259 m van een snelwegoprit en op 352 m van een school. Direct het erf af fietst of wandelt u een prachtig natuur gebied in, of maakt u een mooie tocht langs de IJssel richting het pittoreske dorp Gorssel.


De woning is in 2016 o.a voorzien van;

Dubbel HR glas, een nieuwe CV ketel, een alarm en video installatie, nieuwe zwembad-verlichting en liner, tuinverlichting, nieuwe keuken apparatuur en een nieuwe (lichte) parketvloer. Daarnaast is het eetgedeelte betrokken bij het woongedeelte en is de woning volledig zowel binnen als buiten geschilderd.


In de woning zijn verschillende domotica toepassingen aangelegd; verlichting binnen,buiten en zwembad verlichting kunt u via een App waar ook ter wereld bedienen, net als de verwarming installatie, en is er een geluidsinstallatie onder de veranda's aangelegd.

U kunt de beelden van het camera bewakings systeem op elke smart telefoon live bekijken.

Het gras in de tuin wordt bijgehouden door een gras-robot, en een automatische besproeiingsinstallatie met een eigen grondwater pomp. 

Het zwembad wordt verwarmd middels een aparte cv ketel.


Bekijk volledige omschrijving

Vind een verhuisbedrijf

ScanMovers helpt je met het beste verhuisbedrijf in de buurt te vinden. Vergelijk gratis en vrijblijvend de beste verhuizers.

Meer informatie

Woningeigenschappen

Type woning
vrijstaand
Vraagprijs
€825.000
Kan ik dit betalen?
Inhoud
656 m3
Huur / Koop
koop
Perceelgrootte
3025 m2
Gebruiksdoel
woonfunctie
Zonnepaneel geschikt
zeer-geschikt
Zonnepaneel opbrengst
7281.25 kWh per jaar
Verdiepingen
3
Aantal kamers
7
Aantal badkamers
2
Bekijk alle kenmerken
 

Afstand tot voorzieningen

 

Buurteigenschappen

 

Woningen in de buurt

Frequently asked questions (FAQ)