Over het Team

Work hard, play hard

Promodomo is de plek waar je alle woningen in Nederland vindt met de bijbehorende waarde en status - te koop, open voor een bod, niet te koop of misschien wel binnenkort te koop. Als woningplatform zijn we nadrukkelijk méér dan alleen een verkoopplatform zoals Funda: bij ons vind je álle woningen in Nederland, met informatie over de woning zelf, de straat en buurt, en over relevante diensten zoals makelaars, verduurzaming en hypotheken.

Neem contact op

Wie zijn wij?

Wij willen toegevoegde waarde bieden voor de woningeigenaar én voor de verhuismarkt: degenen die op zoek zijn naar een nieuwe (koop- of huur)woning. Door het bieden van extra informatie naast hetgeen je bij een makelaar of het kadaster kunt vinden, maken wij het heel eenvoudig om huizen met elkaar te vergelijken, om te zien of je buurt wel past bij jou en je gezin, en om belangrijke kenmerken van een woning op te zoeken. Zo tonen wij de geschatte woningwaarde, kun je WOZ-waarde opzoeken, en kun je historische transacties opvragen: hierdoor kun je goed beoordelen of de woning die je op het oog hebt wel de juiste keuze is.

Stephan Lachner

Directeur

Stephan startte zijn carrière bij een internationaal B2B softwarehuis, gespecialiseerd in Business Intelligence. Eerst als consultant, later als operationeel directeur, deed hij ervaring op met het bouwen, onderhouden en in de markt zetten van software en platforms. De afgelopen jaren runt hij zijn eigen internetbedrijf en is als ondernemer-investeerder samen met zijn team actief in diverse websites en platforms. In 2020 investeerde hij in Promodomo, met de visie dat de huizenmarkt als één van de meest belangrijke domeinen veel potentie heeft om de platformgedachte verder te omarmen.

Medewerkers

Promodomo wordt gebouwd en onderhouden door een team van ontwikkelaars met een passie voor huizen en wonen. Het team richt zich op het continu verbeteren van klantbeleving, gebruiksgemak en het uitbreiden van beschikbare informatie die waarde toevoegt voor de bezoeker.

Frequently asked questions