Over het Team

Work hard, play hard

Promodomo is de plek waar je alle woningen in Nederland vindt met de bijbehorende waarde en status - te koop, open voor een bod, niet te koop of misschien wel binnenkort te koop.

Neem contact op

Wie zijn wij?

Promodomo is niet zomaar een woningplatform, maar een groep gedreven mensen die de opgeblazen huizenmarkt willen veranderen. De beste CTO van het land, een briljante lead data scientist, UX designers met prachtige ontwerpen en ervaren online marketeers werken allemaal samen met één collectief doel: de woningmarkt voorgoed veranderen. Dus wie zitten er nou achter dit fantastische team?

De initiatiefnemers van Promodomo zijn Tijmen de Gelder en Jorik Jol. Met bij elkaar bijna 20 jaar ervaring binnen het digitale werkveld, in talloze verschillende posities - aan bureau- en klantzijde, als werknemer en ondernemer - zagen zij een kans in de markt die zij niet onbenut wilden laten.

Tijmen de Gelder

Managing General Director & Founder

Tijmen heeft een achtergrond in het toepassen van de laatste digitale ontwikkelingen binnen commerciële omgevingen. Zijn carrière startte bij KPN, ná de opleiding HBO Strategic Marketing & E-business, waar hij meerdere posities vervulde binnen het digitale domein. Later adviseerde hij vanuit een media-adviesbureau A-adverteerders over de inzet van digitale media en innovatie. Met die ervaringen startte hij als ondernemer in de rol van interim manager bij KPN verantwoordelijk voor o.a. de Apps van KPN. Waarna hij samen met Jorik de onderneming Promodomo startte vanuit de gedachte dat iedereen in z'n droomwoning moet kunnen wonen.

Jorik Jol

Managing Product Director & Founder

Jorik begon zijn carrière, na een opleiding HBO ‘Communicatie’ aan de Hogeschool InHolland in Den Haag, bij Siemens. Vanuit zijn stage was hij geheel verantwoordelijk voor het digitale domein van Siemens en Bosch. Het gaf Jorik de ruimte om zich alle facetten van Online Marketing en development eigen te maken. Vanuit deze positie maakte hij in 2009 de overstap naar KPN, waarna hij in 2014 de overstap maakte naar de Efteling. Hier kreeg hij de kans de gehele online afdeling neer te zetten. Na een korte terugkeer bij KPN startte hij in september 2016, net als Tijmen, als ondernemer. Hij startte vanuit zijn eigen onderneming Digital Motive als freelancer bij Vivat als Product Owner en Online Marketeer. Dit doet hij tot maart 2018, waarna hij zich fulltime op zijn rol van Managing Director & Founder van Promodomo kon gaan richten.

Medewerkers

Promodomo is niet zomaar een woningplatform, maar een groep gedreven mensen die de opgeblazen huizenmarkt willen veranderen. De beste CTO van het land, een briljante lead data scientist, UX designers met prachtige ontwerpen en ervaren online marketeers werken allemaal samen met één collectief doel: de woningmarkt voorgoed veranderen.

Frequently asked questions