Over Promodomo


Promodomo is de plek waar je alle woningen vindt: te koop en niet te koop en alle huurwoningen, met de bijbehorende waarde.


Alleen kiezen uit die paar woningen die te koop staan? Niet op Promodomo!
Op Promodomo vind je alle woningen: te koop, niet te koop, verhuurd en beschikbaar voor huur. Je vindt niet alleen een unieke hoeveelheid kenmerken van een woning, je vindt ook de waarde, zodat jij kan bepalen of het de woning van jouw dromen is. Want wij vinden dat je moet kunnen kiezen uit 100% van de woningen


En als jij je droomwoning vindt, dan helpen wij je om die droom werkelijkheid te laten worden
Wij tonen je de eigenschappen en waarde van de woning, jij kan ons én de huiseigenaar laten weten of je het eens bent met die waarde. Vind je de waarde goed, en zou je voor dat bedrag graag in die woning willen wonen? Dat kan je via Promodomo laten weten. Wij helpen je vervolgens op weg.


Alle huizen op Promodomo 
Bij Promodomo geloven wij in een transparantere woningmarkt. Dit realiseren wij door gebruik te maken van openbare informatie over woningen en deze te bundelen. Hierdoor zal je als verkoper of koper van een huis flink in kosten besparen, daarnaast kan je gelijk kijken wat er bekend is over jouw woning.


Waar komt de informatie over mijn huis vandaan?
Promodomo gebruikt meerdere openbare bronnen. De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). De foto van de woning komt van Google Maps. De informatie over de buurt komt van het Centraal bureau voor de statistiek (CBS). Het energielabel komt vanuit de overheid en de gemeentelijke vaste lasten komen vanuit de gemeenten.


Geschatte woningwaardes 
Promodomo heeft een uniek algoritme ontwikkeld die de woningwaarde op basis van uiterlijke kenmerken zeer nauwkeurig (vaak nauwkeuriger dan de WOZ-waarde) kan bepalen. Wel is het een indicatieve waarde, die steeds verder geperfectioneerd wordt. De eigenaar van de woning weet uiteindelijk het best wat hij zijn woning waard vindt. Wat de werkelijke waarde van de woning is dient dus te worden vastgesteld door een taxateur. Deze schatting is slechts ter indicatie. Daaraan kunnen geen rechten worden ontleend.


Promodomo voor professionals?
Promodomo is altijd op zoek naar interessante partners op het gebied van wonen. Wil je kijken wat wij voor jou kunnen beteken? Neem contact op met [email protected]


Webshop 
Hulp nodig bij verkoop van uw huis? Promodomo biedt diverse aanvullende producten en makelaarsdiensten aan. Denk hierbij aan woningfotografie, taxatierapport, dronebeelden en nog veel meer. Deze makelaarsdiensten kunt u vinden op onze vernieuwde webshop.Meer vragen over onze werkwijze? Op onze FAQ pagina helpen wij u met al uw vragen, aanvullende vragen? Neem contact op met [email protected] en wij helpen u graag verder. 


Facebook (like onze pagina en ontvang gratis huis promotie)

Zoek jouw droomwoning

Ik ben woningeigenaar en wil mijn woning verkopen op Promodomo