Zoetermeer

Wonen in een centraal gelegen stad, maar rustige stad, die alle mogelijkheden biedt van een grote stad? Dan is Zoetermeer de stad voor jou!

Zoetermeer is een groene stad en is omringd door natuur. Door wijken zijn ruim opgezet waardoor er veel ruimte is voor groen in de stad. Maar ook het aanbod van parken is groot in de stad. Zo kan je terecht in parken als het Westerpark, het Balijbos, het Buitenpark en het sport- en evenementen park: het Van Tuyllpark. Maar ook het Rottegebied en het Bentwoud grenzen aan Zoetermeer. Voor de liefhebbers van plassen is het Noord Aa een uitstekende locatie. Zoetermeer is een uitstekende plek om te ontsnappen aan de stadse drukte. 

Naast de natuur heeft Zoetermeer ook een levendig centrum. Er zijn tal van winkels te vinden in het Stadshart. Ook het aanbod aan eetgelegenheden en terrassen is in de afgelopen jaren sterk gestegen. Naast het Stadshart bevindt zich het Woonhart. Deze woonboulevard is uitermate geschikt voor een middagje shoppen. 

Daarnaast heeft Zoetermeer een uitstekende liggen. Steden als Den Haag, Rotterdam en Leiden zijn gemakkelijk te bereiken. 

Woningaanbod

Top 50 straten in Zoetermeer

Top straten per letter

Andere top plaatsen

Woningaanbod

Top straten in andere plaatsen