De perfecte (last-minute) cadeaus voor Vaderdag

https://assets-us-01.kc-usercontent.com:443/8b647cc8-e8a8-00cc-ac9b-ea38ce6ca77e/a0fbf49e-2e2c-4fd7-a012-a7d40a098802/derek-thomson-528231-unsplash%20%281%29%20%281%29.jpg?w=1920&h=1080&fit=clip&auto=format&fm=jpg

Deze zondag is het alweer vaderdag. En er zijn altijd van die mensen die het vergeten en vervolgens last minute nog een cadeau bij elkaar moeten sprokkelen, waardoor ze eindigen met een geurtje, shampoo en een lekker ontbijt op bed. Ben jij een van deze mensen en wil je het dit jaar anders doen? Dan hebben wij hier voor jou 5 goede cadeau-ideeën die je nog snel kunt regelen voor zondag! 

N.B. Deze cadeaus zijn ook geschikt voor gezinnen waar de vrouwen het cadeau regelen, omdat de kinderen nog te jong zijn! 

1. Een koelkast gevuld met zijn favoriete bier

Of wijn, frisdrank, sap… Wat je vaders favoriete drankje ook is, een gevulde koelkast zal hem zeker blij maken. Dit scheelt hem en je moeder niet alleen een ritje naar de supermarkt. Maar daarnaast zal die vast heel blij met jou zijn dat hij de rest van de week niet meer mis hoeft te grijpen voor dat heerlijke verfrissende biertje/wijntje/sapje. 

2. Een persoonlijk kookboek

Als je vader heel erg van koken houdt kun je hem natuurlijk een gewoon kookboek geven. Maar is een persoonlijk kookboek niet veel leuker? Print zijn favoriete recepten gemakkelijk uit van het internet en bundel ze netjes samen. Print vervolgens een leuke gezinsfoto uit voor op de voorkant en versier het totdat het volgens jou perfect is voor Vaderdag. 
Zorg er natuurlijk wel voor dat er geen recepten in staan die jij zelf niet lekker vindt!

Foto door Dan Gold

Vind je dat toch te veel moeite? Dan kun je natuurlijk ook gewoon bij bol.com de mini kookboekjes voor mannen bestellen. 



3. Extreem isolerende koptelefoon

Zeurt jouw vader ook altijd dat de tv of de muziek zachter moet? Of wordt hij wel eens moe van alle vragen die je aan hem stelt? Geef hem deze vaderdag wat rust met een extreme isolatie koptelefoon. Makkelijk vandaag nog te bestellen bij Coolblue en dan heb je hem morgen al in huis! 


Foto door Michael Mroczek 


4. Een stevige kluis

Wat is nou stoerder dan een echte kluis? Nu betaal je voor een echte kluis helaas aardig wat geld. Maar er zijn ook kleinere versies beschikbaar in verschillende vormen. Zo vind je al genoeg opties door enkel het woord ‘kluis’ op te zoeken in Google. Dan heeft hij eindelijk een veilige opbergruimte voor zijn geheime stripboekenverzameling!

5. Een robotstofzuiger

Een robotstofzuiger is wel een prijzig cadeau, maar je krijgt er ook zelf nog eens wat voor terug! Iedereen in het huishouden zal tijd kunnen besparen met deze investering en je vader hoeft nooit meer aan te horen dat hij meer in het huishouden moet doen. 

Alles weten over een woning kopen of een woning huren en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan het Promodomo blog >

Delen: