Jouw woning is populair op Promodomo, maar wat nu?

https://assets-us-01.kc-usercontent.com:443/8b647cc8-e8a8-00cc-ac9b-ea38ce6ca77e/f3375185-c550-47d6-a877-1272c35c4a56/Screenshot%202018-05-23%20at%2016.53.11.png?w=1920&h=1080&fit=clip&auto=format&fm=jpg

Het klinkt allemaal heel gaaf en indrukwekkend: je huis is populair op Promodomo en wordt vaak bekeken! Maar wat nu? Wat moet je met deze informatie en wat heb je hieraan?

Snellere verkoop

Wanneer je jouw huis wilt verkopen is het erg gunstig dat je huis vaker wordt bekeken. Een veel bekeken huis wordt namelijk sneller verkocht dan een huis dat nooit wordt gezien. Immers, hoe meer mensen jouw huis zien op Promodomo, hoe groter de kans dat iemand interesse zal tonen. 

Ten tweede, ook niet geheel onbelangrijk, kun je dit natuurlijk gebruiken om even (maar dan wel echt eventjes, hoor...) op te scheppen bij je vrienden over hoe gaaf jouw huis is! Want wie vindt het nou niet leuk om te zien dat andere mensen interesse tonen in jouw huis? Blijkbaar heeft jouw huis iets wat andere huizen niet hebben en daar mag jij best een beetje trots op zijn. 

Extra promotie

Daarnaast worden veel bekeken en populaire huizen gratis gepromoot via de Promodomo Facebook en Twitter pagina. Elke week zetten wij weer een ander huis in het zonnetje. Op deze manier willen wij de huizenmarkt stimuleren, doorstroming bevorderen en mensen helpen in hun zoektocht naar hun droomwoning. Ben je benieuwd naar de huizen die wij in het zonnetje zetten? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter. 

Wil je jouw huis snel verkopen en wil je dat jouw huis nog vaker wordt bekeken? Er zijn genoeg manieren om jouw huis nóg interessanter te maken voor woningzoekenden. Deel jouw huis op je eigen social media en laat je vrienden weten dat je huis te koop of open voor een bod staat. Wil je helemaal niet verhuizen? Dan kan je nog steeds je huis delen en iedereen laten zien in wat voor gaaf huis jij woont!

Makelaarsdiensten

Promodomo biedt ook de mogelijkheid om jouw woningpagina nóg aantrekkelijker te maken door behulp van makelaarsdiensten, te vinden in de shop van Promodomo. Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om een advertentietekst te laten schrijven door een professional. Woningkopers willen weten wat jij te vertellen hebt over jouw woning en woonomgeving. Door een advertentietekst te laten schrijven door een professioneel iemand, vorm je een goed beeld van jouw woning en zal je je woning sneller verkopen.

Ook biedt Promodomo de optie om dronebeelden te laten maken van jouw huis. Dronebeelden zullen jouw huis een extra dimensie geven, omdat de beelden vanuit een ander perspectief worden geschoten dan alle andere huizen. Je zet jouw huis dus op een zeer unieke manier in de markt!

Vind je dit allemaal niet nodig, maar zou je wel graag je woningpagina een leuke update geven? Kijk dan naar onze mogelijkheid voor woningfotografie. Onze fotografen zijn gespecialiseerd in woningfotografie en weten van elke woning het beste eruit te halen. De foto's worden met specialistische apparatuur genomen, met de lens die voor jouw woning het best geschikt is. Ook interessant voor mensen die hun huis helemaal niet willen verkopen. Misschien leiden deze mooie professionele foto’s wel tot een droombod waar je simpelweg geen nee tegen kan zeggen. 

Delen: