Zo maak je jouw woning nog aantrekkelijker voor huiszoekende

https://assets-us-01.kc-usercontent.com:443/8b647cc8-e8a8-00cc-ac9b-ea38ce6ca77e/ef59b8c3-839a-4e54-b8ad-29ca6a7169fd/photo-1480074568708-e7b720bb3f09.jpeg?w=1920&h=1080&fit=clip&auto=format&fm=jpg

Je wilt graag je huis verkopen en je hebt hem vol trots op Promodomo te koop aangeboden. Laat het bieden maar beginnen, toch? Natuurlijk zijn er mensen die jouw woning zullen vinden op Promodomo in hun zoektocht naar hun droomhuis. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw huis opvalt tussen alle huizen die tegenwoordig te koop staan online? Hier geven wij je 5 tips om jouw huis nog aantrekkelijker te maken!


1. Update de woninginformatie

Een woning waarbij alle informatie is ingevuld is aantrekkelijk, omdat dit een zekere mate van betrouwbaarheid en transparantie toont. Het is voor de koper ook fijner om te weten wat hij krijgt voor de aangegeven prijs en het vermijdt direct vervelende verassingen bij een bezoek, of bij een bouwkundige keuring. 


2. Voeg een aantal mooie foto’s toe

Visueel beeld bij een woning is voor veel mensen belangrijk bij het beslissen of ze willen bieden op een huis. Wanneer je een aantal mooie foto’s aan je woning pagina toevoegt, zijn er een aantal do’s en don’ts waar je op moet letten. Zo is het belangrijk bij het maken van de foto’s dat je huis is opgeruimd, dat het schoon is en dat je veel ruimte creëert. Ook overzicht is erg handig in de foto’s. Je kunt heel veel mooie foto’s maken en uploaden van het interieur van je huis om mensen een gevoel te geven van hoe het zou zijn om er te wonen, maar vergeet ook niet de tuin, de voorkant en de achterkant van het huis te fotograferen. 

Fotograferen met weinig licht of zonder flits is niet aan te raden. Grauwe of donkere foto’s geven vaak een sombere sfeer. Daarnaast is het vaak een pluspunt als er veel licht in een huis is. Zorg daarom dat alles goed en helder te zien is. Maar probeer huisdieren en hun spullen te vermijden. Hiermee riskeer je namelijk dat je mensen afschrikt die niet zo fan zijn van (huis)dieren. 

Weet je niet helemaal zeker hoe je mooie woningfoto's kan maken? Neem dan eens een kijken in de shop van Promodomo waar je professionele fotografen woningfoto's kan laten maken van jouw huis! Ontvang makkelijk en direct 30 professionele, hoge resolutie foto's van je woning voor promotie op Promodomo.nl.


3. Maak dronebeelden van je huis

In de shop van Promodomo is het mogelijk om dronebeelden te laten maken van jouw huis. Al onze piloten zijn in het bezit van een ROC light en houden daarnaast rekening met de regels omtrent wetgeving voor drones. Drone beelden zijn niet alleen professioneel, maar hebben ook een bepaald wow-effect. Het laat jouw huis zien van een compleet nieuw perspectief en zet jouw huis op een unieke manier in de markt!


4. Laat Promodomo je huis promoten

Promodomo promoot elke week een ander huis op Facebook en Twitter en elke week zetten wij twee huizen nog een beetje extra in het zonnetje in onze maandelijkse nieuwsbrief. Hiervoor kiezen wij uit alle huizen die te koop staan exclusief op Promodomo. Wil je dat we jouw huis een beetje extra aandacht geven? Dan kun je ons mailen via [email protected] en zorgen wij ervoor dat jouw huis extra goed wordt bekeken. 


5. Promoot je huis op Facebook en andere social media

Natuurlijk kun ook jij zelf je huis promoten via social media. Met een simpele klik op de knop kun je jouw woning delen via Facebook, Twitter, Whatsapp, LinkedIn en Email. Heb je zelf niet zo heel veel volgers? Vraag dan je vrienden en familie om ook jouw woning te delen via hun social media!

Delen: